Netcad Dünyası

Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde "NETCAD İle Akıllı Çözümler" Semineri Düzenledik

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi, Maden Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği ve Harita Mühendisliği bölümleri ile NETCAD Yazılım A.Ş. iş birliğinde düzenlenen "NETCAD ile Akıllı Çözümler" semineri, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Seminere, Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları ve birçok öğrenci yoğun ilgi gösterdi.

 

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Sedat BÜYÜKSAĞİŞ, fakülte olarak öğrencilere teorik ve pratik derslerin yanı sıra düzenli olarak seminerler, konferanslar, paneller gibi etkinliklerle mesleki uygulamalara dair bilgi ve tecrübelerin aktarıldığını, güncel teknolojik gelişmelerden haberdar edilerek daha yetkin mühendislerin yetiştirilmesine önem verdiklerini ifade etti.

 

Netcad Yazılım Ailesi olarak, son derece değerli olan bu etkinlikte Madencilik Çözümleri Ürün Yöneticisi Yavuz TÖRE’nin "Netcad ile Madencilik Çözümleri" başlıklı sunumu ile birlikte Kıdemli Eğitim ve Destek Uzmanı Murat KIZILPINAR'ın "Netmap ile İmar Uygulama Çözümleri" başlıklı sunumunu gerçekleştirdik. Bu kıymetli etkinliğe katılımlarından dolayı değerli öğretim elemanlarına ve öğrencilere en içten teşekkürlerimizi sunarız.