Netcad Dünyası

Netcad, Organize Sanayi Bölgelerinde Dijital Dönüşümü Anlattı

Mersin – Tarsus Tarımsal Ürün İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB), geçtiğimiz Salı günü İhracat Odaklı Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında, “Organize Sanayi Bölgelerinde Dijital Dönüşüm” konulu bir etkinlik düzenledi. OSBÜK-Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliği ile düzenlenen etkinliğe, Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, OSBÜK Başkanı Memiş KÜTÜKCÜ ve TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek BALTA da katıldı.

TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek BALTA, açılış konuşmasını yaptığı panelde, Türkiye'nin "İlk Dijital ve Yeşil OSB'si" olma vizyonu ile yola çıkan bu ihtisas kuruluşunun hikayesini anlattı.

Panele konuşmacı olarak davet edilen Netcad İş Geliştirme Direktörü Sedef Ruken KÜÇÜK ise Netcad’in Yerel Yönetimlerde Akıllı Şehirler Vizyonuyla çıktığı yolda Akıllı Şehirler oluşturma misyonunu, OSB’ler için nasıl Akıllı OSB ye taşıdıklarını anlattı. Çözümlerinin OSB Yönetim ve İşleyişine, Katılımcılara ve Aday Yatırımcılara; beraberinde yerel yöneticilere ve kamu yatırım politikalarına yönelik doğrudan katkılarını da paylaştı.

Tören TÜİOSB ‘nin 5. Yıl Resepsiyonu ve Plaket Töreni ile sona erdi.