Netcad Dünyası

Netcad Teknoloji Merkezi Azerbaycan’da Hizmete Açıldı

Türkiye’de elde ettiği 30 yılı aşkın deneyimi ve vizyonu ülke sınırları dışına taşıyan Netcad, Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi (ADNSU) ile imzaladığı Akademi Programı protokolü kapsamında üniversite bünyesinde bir teknoloji laboratuvarı açtı.

Netcad Teknoloji Merkezi’nin açılış törenine Netcad Genel Müdürü Deniz Şanan, T.C. Bakü Ticaret Baş Müşaviri Yakup Sefer, ADNSU Rektörü Prof. Mustafa Babanlı ve sektör temsilcileri katıldı. Açtıkları teknoloji merkezinin önemine değinen Netcad Genel Müdürü Deniz Şanan, “Bugün açılışını yaptığımız bu teknoloji merkezi Netcad teknoloji ve vizyonunun kardeş ülke Azerbaycan’da da yayılmasına çok büyük katkı sağlayacaktır.” dedi. Teknoloji merkezine ilişkin detaylar veren Şanan; “Türkiye’de elde ettiğimiz 30 yılı aşkın deneyimi dünya pazarına yaygınlaştırıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu teknoloji merkezi ile sürdürülebilir AR-GE çalışmalarının yapılmasını, eğitim öğretim çalışmalarında lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde NETCAD teknolojileri kullanılacak. Bunun için de çözümlerimizi ücretsiz olarak öğrencilere sunuyoruz. Ayrıca hem dışardan gelen mühendislere hem de öğrencilere sertifika eğitim programlarımıza katılma imkânı sunarak gelişimlerine katkıda bulunmayı da hedefliyoruz. Bu gelişmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Netcad Teknoloji merkezinde Netcad Mühendislik çözümlerinin kurulu olduğu bir teknoloji laboratuvarı yer alıyor. Ayrıca ADNSU, dışarıdan gelen mühendislerin Netcad sertifikalı eğitim programlarına katılmalarına da olanak sağlayacak.