Netcad Dünyası

7. CBS Kongresi’ne Netcad İmzası

Türkiye’de konumsal dijitalleşmenin öncü firması Netcad, 03-05 Ekim 2022 tarihlerinde Türkiye Barolar Birliği Av. Özdemir Özok Kongre Merkezi’nde düzenlenen 7. CBS Kongresi’nin etkin katılımcılarından biri oldu.

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ev sahipliğinde, “Dijital Dönüşen Dünyada Toplum Yararı Mekânsal Etkileşimler” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe standıyla ve birbirinden etkili sunumlarıyla katılan Netcad, etkinliğin açılış oturumunda "Mekânsal Bilişimin Ülkemizdeki Ayak İzleri" başlıklı sunumuyla yer aldı. Netcad Kıdemli İş Geliştirme Yöneticisi Sedef Ruken KÜÇÜK tarafından yapılan sunum katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Etkinliğin ikinci gününde ise kullanıcı oturumu gerçekleştirilen Netcad, birbirinden değerli sunumlarıyla etkinliğe damga vurdu. Kullanıcı oturumunun ilk sunumunu Netcad IoT Presales/Ürünü Yönetimi Kıdemli Müdürü Taner Gülez, “IoT ve Computer Vision Teknolojilerine Bakış” başlığıyla yaptı ardından sahneyi devralan Netcad Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Eda SUNER, “TUCBS Yaklaşımı” başlığıyla bir sunum gerçekleştirdi. Oturumun son sunumunu ise Netcad Ürün Yönetimi Uzmanı Hazal ÖZER “Dronet ile Yeni Nesil Haritacılık” başlığıyla yaptı.

Netcad Eş Genel Müdürü Deniz ŞANAN’ın önderliğinde ziyaretçileriyle bir araya gelen Netcad Yöneticileri stantlarında hem birbirinden değerli Belediye Başkanları ile Daire Başkanlarını ağırladı hem de çözümleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı.