Netcad Dünyası

Azerbaycan Devlet, Petrol ve Sanayi Üniversitesi ile Netcad arasında Anlaşma İmzalandı

17 Mayıs'ta Netcad ile Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi'nde (ADNSU) gerçekleştirilen toplantıya ADNSU Rektörü Profesör Mustafa BABANLI, Petrol, Gaz ve Kimya Jeoteknik Sorunları Bilimsel Araştırma Enstitüsü Müdürü Rauf ALİYAROV, Bilimsel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Profesör Latafat GARDASHOVA ve Jeolojik Arama Fakültesi Dekanı Doçent Namad PASHAYEV'in yanı sıra Netcad heyeti de katıldı.

Toplantıda bir sunum yapan Netcad Yöneticileri, çözümleri hakkında genel bilgiler verirken, şirketin Kıdemli Ürün Yönetimi Uzmanı Sercan DEMİREL ise ürünler, teknolojiler ve yenilikçi projeler hakkında kapsamlı sunumlar yaptı.

Firma ile uzun soluklu iş birlikleri olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. M. Babanlı, bu iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki tüm projelerde ortak çalışacak olmanın önemini vurguladı.

91 üniversite ile benzer iş birlikleri içinde bulunduklarını kaydeden Netcad Yöneticileri, ortak akademik iş birliğinin önemine değinerek, üniversite ile çeşitli alanlarda işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

İmzalanan iş birliğiyle Netcad dersleri, 2022/2023 akademik yılından itibaren Jeoloji ve Arama Fakültesi 4. sınıf öğrencilerine ADNSU öğretmenleri tarafından verilecek.