Netcad Dünyası

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile NETCAD arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Netcad ile akademik iş birliği yaptı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen törende imzaları Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ile Netcad Yazılım A.Ş. İş Geliştirme Müdürü Ufuk Hekimoğlu attı. Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çamoğlu da imza töreninde hazır bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU “Protokol ile coğrafi bilgi sistemleri, uzaktan algılama, mühendislik, mimarlık, imar-kadastro, inşaat, planlama ve akıllı şehircilik sektörlerine yatkınlığı yüksek ve sektörü yakından tanıyan mezunlar yetiştirilmesini amaçlıyoruz. Böylelikle sektörlerin nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayabilmek için kaynak yaratılması adına da çalışmalar yürütmüş olacağız.” dedi.

Netcad ile topluma katkı sağlayan çalışmalar yapmak üzere iş birliği içinde olmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirten ERENOĞLU, protokolün taraflar, üniversite öğrencileri ve akademisyenler için de hayırlı olmasını diledi.

Protokol Töreni, protokol kapsamında yapılacak çalışmaların görüşülmesinin ardından sona erdi.