Netcad Dünyası

İstanbul Dudullu OSB'nin 3 Boyutlu Teknolojilerde Tercihi Netcad Oldu

Dijitalleşen dünyaya ayak uydurarak teknolojilerine durmadan yenilerini ekleyen İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, geçtiğimiz günlerde yeni bir atılım için Netcad ile bir araya geldi.

Netcad Genel Müdürü Deniz Şanan, İstanbul Dudullu OSB Yönetim Kurulu Başkanı B. Murat Önay, OSB Bölge Müdürü Seçil Fırat, OSB İdari İşler Müdürü Neslihan Layık, İmar ve Altyapı Müdürü İbrahim Akyıldız, Bilgi Teknolojileri Sistem Yöneticisi İlhan Gün, Netcad İş Geliştirme Direktörü Sedef Küçük ve Netcad Proje Yöneticisi Cihan Çırak’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda İstanbul Dudullu OSB‘nin teknoloji vizyonu görüşüldü.

2021 yılında dijital ve mekânsal yönetim aracı olarak Netcad’in Organize Sanayi Bölgeleri için geliştirdiği OSBNET ürününü tercih eden İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, bu süreçte arşivini, imar planlarını, halihazır haritalarını ve taşınmazlarının yönetimini tamamen OSBNET sistemine taşıdı. İmar durum belgelerini de bu sistem üzerinden otomatik düzenleyen OSB yönetimi, 2022 yılı içinde tüm sistemini dijitalleştirmiş oldu. 2023 yılında ise bu teknoloji serüvenine 3. Boyutu katan Dudullu OSB; sınırlarının içinde kalan tüm fiziki envanterini Netcad 360 derece panoramik görüntü işleme yöntemiyle tarayarak kullanıma açtı. Önümüzdeki dönem için imar başvurularının online yapılmasını hedefleyen İstanbul Dudullu OSB, e-OSB yolunda Netcad ile çalışmalarına süratle devam ediyor