Netcad Dünyası

KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı Şehir Planlama Dairesi'nde Netcad Eğitimi Verildi

Uluslararası Final Üniversitesi Laboratuvarında, bilgisayar destekli olarak gerçekleşen eğitimlerde Netcad Yazılım A.Ş. firmasından Yurtdışı Satış Müdürü Osman SAN, İş Geliştirme Uzmanı Utku ARSLAN’ın katılımları ve Özel Sektör Projeler Müdürü Fırat KILIÇ, Proje Yönetim Uzmanı Ramazan DOĞAN’ın anlatımları ile Netcad uygulamasında sıfırdan bir proje çizimi, proje düzenleme, proje detaylandırma ve mevcut veriler kullanılarak analiz işlemleri ele alındı.

Şehir Planlama Dairesi Müdürü Türkmen YİĞİTCAN konu ile ilgili olarak yaptı açıklamada Netcad eğitim programının Şehir Planlama Dairesi’nde görev alan şehir plancısı, mimar ve harita teknikerleri için çok gerekli bir program olduğunu vurgulayarak, programı öğrenen teknik personellerimizin bu konularda yapacakları çalışmalarda çok daha başarılı olacaklarını, bu eğitimin tüm arkadaşlarımız için bir fırsat olduğunu ve değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ayrıca “Kurumumuzda bilgiyi üretebilen, yönetebilen ve bilgiye dayalı karar verebilen, meslek disiplinleri ile bilgi teknolojilerinin bütünleşik olabilmesi amacıyla, "Netcad Eğitimi" oldukça önem arz etmektedir. Bu eğitim ile başta yeni personelimiz olmak üzere diğer personellerimizin de Netcad programına olan hâkimiyeti artarken, kurum içi eğitim faaliyetleri ile bilgi alışverişine katma değeri daha fazla olacaktır.” diye konuştu.

Bu kapsamında eğitim alan tüm arkadaşlara başarılar dileyen Yiğitcan, eğitime katılarak başarı sağlayan plancı, mimar ve tekniker unvanlı 16 personele katılım belgelerini takdim etti.