Netcad Dünyası

Netcad, Alanya’da Coğrafi Bilgi Sistemi Sektörünün Önemli İsimleri ile Bir Araya Geldi

Türkiye’de mekânsal dijitalleşmenin öncü firması Netcad, Harita Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından düzenlenen “Afetlere Dirençli Bir Toplumda Coğrafi Bilgi Sistemleri’nin Rolü” konulu etkinliğe katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk ÖZENER, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı (MAM) ve Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdürü, İTÜ Öğretim Üyesi, İklim Elçisi Prof. Dr. Burcu ÖZSOY, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ümit GÜMÜŞÇAY ve Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü Uzaktan Algılama Anabilim Dalı Doç. Dr. Nusret DEMİR gibi önemli isimlerin konuşmacı olduğu etkinliğin sponsorları arasında yer alan Netcad, yaptığı sunumla da dikkat çekti.

Netcad İş Geliştirme Uzmanı Ramazan CİVELEK, “Coğrafi Bilgi Sistemleri Alanında Netcad Çözümleri” başlıklı sunumuyla Netcad çözümlerini detaylıca katılımcılara anlattı. Sunum sonrası stantlarında ziyaretçilerini ağırlayan Netcad temsilcileri katılımcıların sorularını yanıtladı.