Netcad Dünyası

Netcad Azerbaycan'da Ses Getirdi

Azerbaycan Devlet, Petrol ve Sanayi Üniversitesi iş birliği ile 17 Mayıs 2022 tarihinde Azerbaycan' ın Bakü kentinde gerçekleştirilen Netcad Mühendislik Çözümleri Çalıştayı büyük ilgi gördü. Etkinlik ile Azerbaycan’ın inşaat, harita ve maden sektör temsilcileri ile akademisyenler tek platformda bir araya geldi. Çalıştayda Netcad mühendislik çözümlerinin sağlamış olduğu faydalar dinleyicilere proje örnekleri ile aktarıldı.

“Azərsu” ASC “Sukanal” Araştırma ve Tasarım Enstitüsü, Azerbaycan Jeodezi ve Geomatik Mühendisler Birliği, “Azer Enerji” ASC kurumunun proje mühendisleri ve çok sayıda kurumsal yetkilinin katıldığı çalıştayın açılış konuşması ADNSU Rektörü Profesör Mustafa Babanlı ve Netcad Yönetimi tarafından yapıldı.

45 Sektör Temsilcisini Buluşturan Çalıştay

Çalıştayın teknik sunumlar bölümünde Kıdemli Ürün Yönetim Uzmanı Sercan DEMİREL tarafından Netcad CAD ve GIS yetenekleri, Arazi Modelleme, Halihazır Haritalama, Kazı-Dolgu Projelendirme, Yol Projelendirme konularında detaylı tanımlar yapıldı. İnteraktif şekilde gerçekleşen ve farklı sektörlerden katılımcıların yer aldığı sunum yoğun ilgi gördü.