Netcad Dünyası

Netcad Endonezya'da

Pandemi döneminin getirdiği seyahat kısıtlanmaları nedeniyle firma, yüz yüze tanıtım yerine ilk webinarını merkezinin bulunduğu Endonezya bölgesini kapsayacak şekilde 25 Ağustos’ta gerçekleştirdi.

Böylelikle NETPROMine Madencilik Çözümleri, uluslararası piyasada rekabet edecek yeni versiyonu ile Güneydoğu Asya pazarında görücüye çıkmış oldu. NETPROMine Surveying, NETPROMine ve NETPROMine Information Systems başlıkları altında sunulan çözümler Asya pazarında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Webinara katılan özel sektörden 52 mühendis, 13 yerel üniversiteden akademisyen ile `Maden ve Enerji Bakanlığı`ndan üst düzey yetkililer NETCAD’in Maden Çözümleri hakkında detaylı bilgiler edindiler.

NETPROMine ile gerçek proje süreçleri uygulanarak, maden projelerinin tasarım ve planlama aşamaları hakkında da sunumlar yapılan webinarda katılımcıların teknik soruları da yanıtlandı.

Bu uluslararası etkinlik, hem Güneydoğu Asya bölgesindeki potansiyel yazılım kullanıcılarına Netcad Madencilik Çözümlerini tanıtmak, hem de uluslararası pazarda marka bilinirliğini arttırmak adına önemli bir adım oldu.