Netcad Dünyası

Netcad, Kazakistan’da Teknoloji Merkezi Kurdu

Geçtiğimiz haftalarda Kazakistan’ın Astana ve Karaganda şehirlerini ziyaret eden Netcad, hem bölgedeki potansiyel müşterileriyle bir araya geldi hem de Karaganda Teknik Üniversitesi’nde kurduğu Netcad Teknoloji Merkezi’nin açılışını yaptı.

Aynı zamanda Kazakistan’ın maden, metalürji ve enerji alanlarında eğitim veren en büyük üniversitelerinden biri olan Karaganda Teknik Üniversitesi’nin 70. Kuruluş Yılı kutlama etkinliğine teknoloji sponsoru olan Netcad, Uluslararası Bilimsel ve Uygulamalı Konferansı’nda “Akıllı Madencilikte Netcad’in Devrem Yaratan Çözümleri” başlıklı bildirisini sundu.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Marat Ibatov’a “Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinde Netcad ve Üniversite Arasında Teknoloji İş Birliği Belgesi” takdim eden Netcad, Teknoloji Merkezinin kurulmasına destek olan akademisyenlere de teşekkür hediyelerini verdi. Üniversite bünyesinde kurulan bu merkez sayesinde Netcad teknolojileri Kazakistan’daki öğrenci ve akademisyenlerle buluşacak ve Kazakistan ile Netcad arasındaki bilimsel ve teknik iş birliği güçlenecek.