Netcad Dünyası

Netcad olarak 76. Jeoloji Kurultayı'nda yerimizi aldık.

76. Jeoloji Kurultayı'nda Buluşmanın Heyecanı!

Yerbilimleri alanında, 1947 yılından beri Türkiye’de düzenlenen en köklü ve saygın bilimsel organizasyon olan, Türkiye Jeoloji Kurultayı’nın yetmiş altıncısı, “Afet Dirençli Kentler” ana teması ile 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında, MTA Genel Müdürlüğü Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilmiştir. Bizler de Netcad olarak 76. Jeoloji Kurultayı'nda yerimizi aldık. Sektördeki son gelişmeleri, yenilikleri ve çözümlerimizi katılımcılarla paylaşma fırsatını yakaladık!

Standımızda, madencilik çözümlerimizi ve ürünlerimizi sergiledik. Katılımcılarımıza, Netcad'in sunduğu teknolojik çözümlerle jeoloji ve maden alanındaki çalışmalarını daha verimli ve etkili bir şekilde yürütebileceklerini gösterdik.

Etkinlik boyunca, sektördeki diğer profesyonellerle bilgi ve deneyim paylaşımında bulunma fırsatı yakaladık. Yeni işbirlikleri kurmak ve sektördeki networkümüzü genişletmek için değerli anlar yaşadık.

Kurultayın düzenlenmesinde emeği geçen başta Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Hüseyin ALAN ve JMO Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere, etkinliğe ev sahipliği yapan MTA Genel Müdürlüğüne, tüm sponsorlara, Jeogenç üyesi öğrencilere, tüm sektör temsilcilerine ve katılımcılara ilgi ve destekleri için teşekkür ederiz.

Netcad olarak, jeoloji ve maden alanında teknolojiyle buluşarak sektöre değer katmaya devam edeceğiz!