Netcad Dünyası

Netcad PlanGML Eğitimleri Tamamlandı

Planlama mevzuat değişikliklerinesunduğu hızlı çözümler ile Şehir Plancılarının her daim yanında olan Netcad,düzenli aralıklarla tekrarladığı ücretsiz e-Plan Otomasyon Sistemi Uyumlu PlanGML-GeoTIFF- KML Veri Üretim eğitimlerini tamamladı.

18 Mayıs itibariyle başlattığı eğitimlerserisinin ilk gününde 490 kişiye ulaşan Netcad, açılışı TC Çevre ve ŞehircilikBakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yrd.Doç. Dr. Hüseyin Bayraktar, Akıllı Şehirler ve Coğrafi Teknolojiler DairesiBaşkanı Dursun Yıldırım Bayar, Netcad Eş Genel Müdürü Deniz Şanan ve İşGeliştirme Müdürü Eda Suner ile yaptı. Ülkemiz planlama mevzuat değişikliklerininanlatıldığı açılış konuşmaları ile katılımcılar bilgilendirildi ve uygulamalıveri üretim eğitimi ile devam edildi. 6 hafta boyunca tekrarlar şeklinde onlineolarak düzenlenen e-Plan Otomasyon Sistemi Uyumlu PlanGML-GeoTIFF - KML VeriÜretim Eğitiminin katılımcılarına ücretsiz e-Katılım belgesi verildi.

Toplamda 1000+ katılımcıya erişimsağlanan online eğitimlerimize sundukları katkılar sebebiyle TC Çevre veŞehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’ne ve TMMOB ŞehirPlancıları Odası’na teşekkür ederiz.

 

Eğitimleriçin video kayıt linki: https://bit.ly/3dyeMe9