Netcad Dünyası

Netcad Şehir Plancılarının Yanında

Değişen planlama süreçleri kapsamında düzenli aralıklarla yinelenen ücretsiz eğitimlerle Şehir Plancılarına destek veren Netcad, 18 Mayıs itibariyle yeni bir online eğitim serisine başladı. Her Salı 17:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek “e-Plan Otomasyon Sistemi Uyumlu PlanGML-GeoTIFF - KML Veri Üretim Eğitimi”nin birincisi düzenlendi.

6 Hafta olarak planlanan eğitim serisinin açılış toplantısında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yöneticileri tarafından bilgi aktarımı sağlanırken Netcad Yazılım yöneticileri ve teknik ekibi tarafından uygulama tanıtımı yapıldı.

Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Bayraktar, Akıllı Şehirler ve Coğrafi Teknolojiler Dairesi Başkanı Dursun Yıldırım Bayar, Netcad Eş Genel Müdürü Deniz Şanan, İş Geliştirme Müdürü Eda Suner, Planlama Çözümleri Ürün Yöneticisi Umut Arslanoğlu ile Teknik Hizmetler Kıdemli Uzmanı Mehmet Burak Er katıldı. Yoğun ilgi gören eğitime şehir plancısı, GIS uzmanı, proje müdürü ve Planlama öğrencisi gibi farklı sektörlerden 1000’e yakın kişi katılım sağladı.

Tüm eğitimler sonucunda katılımcılara ücretsiz “e-katılım” sertifikası iletilecektir. Eğitim takvimi için bizi takip edin.