Netcad Dünyası

Netcad, Türkiye’de Gezilmedik Yer Bırakmıyor

Organize Sanayi Bölgelerinde dijitalleşmeyi hızlandırma misyonumuzla CBS projemiz OSBNET i  Erzurum’dan Ağrı’ ya, Bingöl’den , Uşak’a, İzmir’ den Samsun’ a, İstanbul’ dan Ankara’ ya  kadar her noktada tanıtıyoruz. Üstelik bu tanıtımları yaparken bulunduğu şehrin sanayisinin gelişmesine ve kalkınmasına yön veren önemli isimleri de tanıma şansına sahip oluyoruz.

DiyarbakırOSB ziyaretimizde bir araya geldiğimiz Diyarbakır’ın değeri, Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili, İş İnsanı, büyüğümüz  Sn. Sezai Topalan’a dijitalleşme ve CBS süreçlerine verdiği destek ve Netcad’e göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.

Sezai Topalan Hakkında

Sezai Topalan 1952 yılında Diyarbakır'da doğdu. İlk, orta ve ve Liseyi burada tamamlayan Sezai Topalan. İstanbul'da üniversiteyi bitirdikten sonra iş hayatına atıldı. Topalan, 1977 yılından itibaren çeşitli sektörlerde başarılı çalışmalara imza attı. Gençlik yıllarından başlayarak halen devam eden hümanist kişiliği ile dikkat çeken Topalan, bir çok sosyal dernek ve vakıfta yeralarak insani yardımların, ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağladı, sağlamaya devam ediyor. Yolu Diyarbakır'dan geçen herkesin mutlaka bir kez misafiri olduğu Topalan, renkli kişiliğiyle de Diyarbakır misafirperverliğini gözler önüne seriyor.


İş hayatına atıldığı 1977 yılında Karayolları Asfalt işlerini, müteahhit firma olarak Türkiye'nin farklı bölgelerinde, aldığı işi başarılı bir şekilde tamamladı. Aynı şekilde ETİ Bank'ın maden işlerini de müteahhit firma olarak 15 yıl sürdüren Sezai Topalan, çalışma süresi içerisinde kurduğu Topalan İnşaat Limited Şirketi ve Dicle Mermer A.Ş. firmalarının da yönetim kurulu başkanlığını sürdürüyor.


Ülkemizin sanat, siyaset ve bürokrasi içerisinde de saygın bir yere sahip olan Sezai Topalan, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın da defalarca yönetim kurulu üyeliği yaparak, kent, bölge ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlamıştır. yaklaşık 50 yıllık iş hayatında yüzlerce kişiye istihdam yaratan Topalan, halen Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkan Vekilliği görevini sürdürüyor. Evli ve 4 çocuk babası olan Topalan'ın çocuklarının tümü yüksek eğitimlerini tamamlayarak iş hayatlarını babadan kalan miras misali başarılı bir şekilde sürdürüyor.