Netcad Dünyası

Netcad Turquality Programına Kabul Edildi

Türkiye’de konumsal dijitalleşmenin öncü firması Netcad, Turquality programına kabul edilerek global marka yolculuğunda önemli bir adım attı. Netcad, programa kabul edilen Coğrafi Bilgi Sistemleri sektöründeki ilk, tüm yazılım sektörü içerisinde ise ikinci firma oldu.

Türkiye’nin devlet destekli ilk marka programı olan Turquality, Türk firmalarının, stratejik, fonksiyonel ve operasyonel yönetim düzeylerini uluslararası şirketlerin seviyesine çıkararak, Türk markalarının dünyaya açılmasına ve Dünya ölçeğinde rekabet etmesine rehberlik ediyor.

Kurulduğu günden bu yana yenilik ve gelişim peşinde koşan Netcad, küresel marka olma yolculuğunda yakın gelecekte adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Netcad Yazılım Genel Müdürü Deniz Şanan, Turquality programına katılmış olmaktan ötürü duydukları heyecanı dile getirerek “Bizler için gurur verici bir gelişme, hem markamızın Türkiye için ne denli önemli bir değer olduğunu ispat etmiş oluyor hem de globalleşme yolunda arkamıza önemli bir devlet desteği almış bulunuyoruz. 2022 ve 2023 yıllarını dış pazarlara açılım yıllarımız olarak belirledik. Önümüzdeki dönemde Netcad markasını Turquality desteklerinden de faydalanarak belirlemiş olduğumuz hedef pazarlara taşıyacağız” dedi.