Netcad Dünyası

Netcad Zirveyi Bırakmıyor

Türkiye’de mekânsal verinin dijitalleşmesine öncülük eden ilk yerli yazılım firması olarak yolculuğuna 1989 yılında başlayan Netcad Yazılım A.Ş, bilişim alanında yapılan en kapsamlı araştırmalardan biri olan “Bilişim 500 Araştırması’nda art arda altıncı kez Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Sektör birincisi oldu.

Türkiye’nin gelişimine önemli katkılar sağlayan bilişim firmaları arasında her yıl yapılan ilk 500 şirket araştırması açıklandı. Ödüller 09 Ağustos 2023 Çarşamba günü Fişekhane’de sahiplerini buldu. CBS sektörünün ayrı bir kategori olarak değerlendirmeye başlandığı 2017 yılından beri her yıl CBS Sektörünün Lider firması seçilen Netcad Yazılım’ın ödülünü ise Netcad Özel Sektör İş Geliştirme Direktörü Sedef Ruken KÜÇÜK aldı.

Aldıkları ödüle ilişkin mutluluğunu dile getiren Netcad Genel Müdürü Deniz Şanan, “Bilişim sektörünün en prestijli araştırmasında altıncı kez CBS sektör birincisi olduk. ARGE ve teknolojiye yaptığımız yatırımlar ve müşteri odaklılık bu başarımızın temelini oluşturuyor. Bundan sonra da tıpkı şimdiye kadar olduğu gibi kullanıcılarımızdan aldığımız destek ve güçle teknolojimizi geliştirmeye ve çözümlerimizle daha çok kullanıcıya ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte çalışanlarımıza ve yanımızda olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.